DC 't Vijverhof Tielt

Als dienst van de welzijnsvereniging ZORG TIELT organiseert het dienstencentrum ’t Vijverhof diensten en activiteiten die je moeten helpen om zo lang mogelijk comfortabel thuis te blijven wonen.

Activiteiten om je sociale netwerk uit te breiden of te versterken, zoals een nieuwjaarsfeest, een zomer-BBQ of je hobby uitoefenen bij één van onze 11 clubwerkingen.

Er is een ruim aanbod aan cursussen en voordrachten omdat we geloven dat je levenslang kan leren en je nooit genoeg geïnformeerd kan zijn.

Diensten zoals pedicure en (zorg)massages en als je geen zin hebt om ’s middags alleen te eten, kan je ook in het dienstencentrum een warme maaltijd reserveren.

Je hoeft geen lid te worden van het dienstencentrum. Enkel voor cursussen, voordrachten en infosessies vragen we omwille van organisatorische redenen om op voorhand in te schrijven.

Het dienstencentrum richt zijn activiteiten, cursussen, voordrachten en diensten vooral op 55+, maar iedereen is meer dan welkom!

Het dienstencentrum is elke werkdag open van 8u30 tot 12u en van 13u30 tot 17u00. In de cafetaria ben je welkom voor een kopje koffie, een kom verse soep of een lekker stukje taart, je kan er een tijdschrift of een krant lezen maar je kan er vooral terecht voor een babbel en wat gezelschap. Zomeropeningsuren cafetaria: 9u30 tot 12u en 13u30 tot 18u00. Winteropeningsuren cafetaria: 9u30 tot 12u en 13u30 tot 17u00.

Je kan met al je (zorg)vragen terecht bij Griet Deroo, centrumleider van het dienstencentrum ’t Vijverhof.
Zij is elke werkdag (behalve op vrijdag) aanwezig van 9u00 tot 12u en in de namiddag kan je op afspraak bij haar terecht.

Dankzij de inzet en hulp van een talrijke groep enthousiaste vrijwilligers die dagelijks met ons meewerken, kunnen we al deze activiteiten en diensten op poten zetten. Zij zorgen voor een vlotte bediening in de cafetaria en op feesten; ze organiseren de activiteiten van alle clubwerkingen; de chauffeurs en andere vrijwilligers organiseren met de buurtwerking van Sint-Jozefsparochie activiteiten, … Een welgemeende “dank u” aan hen allen.

We heten je heel graag welkom in het dienstencentrum ’t Vijverhof.

INFOBLAD

Onderaan deze pagina vind je het maandelijkse infoblad van dienstencentrum 't Vijverhof.

Je vindt er alle actuele informatie en leuke weetjes!

Neem zeker eens een kijkje!

Wenst u meer informatie?

Wij helpen je graag verder.